Zero Waste Kalender: Dankwoord

Een boek maak je niet alleen. Daarom wil ik graag enkele mensen persoonlijk bedanken.

Dank aan:

Mijn mama, die me de meeste tips gaf in mijn opvoeding en mijn papa, die bijna alles kon herstellen. Manlief om mee te gaan in mijn “Zero Waste” verhaal. Odi, voor de gezelligheid. Mijn broer Kristof, die me door zijn eerste stapjes in het afval minderen al veel heeft geleerd. Mijn zus Nele, voor alle steun en aanmoedigingen. Mijn zus Tine, om mijn blik te verruimen. Mijn schoonbroer Sam voor de deskundige hulp bij onderwerpen waarin ik minder thuis was. Schoonzus Lien voor het geduld met mijn broer en zijn nieuwe“Zero Waste” passie. Schoonbroer Jero voor alle leuke memes tussen al het slechte nieuws.

Ik wil ook de uitgeverij Van Halewyck bedanken om in dit project iets moois te zien en het een kans te geven. Bedankt Els de Pooter om het startschot te geven en Julie Verhaert en Mathew De Permentier om het verder op te volgen.

Bedankt ook iedereen die me al dan niet zonder het te weten inspiratie gaf: Anne Drake, Nynkek, Grietje Vandaele, Stéphanie Van Damme, Cindy Koopman, Lucie Evers, Charlotte Deroo, Lynn van Beveren, Amber Daeren, Stefan Bruylants, Fanny Mele, Curt Van Cluysen, Caro Renckens, Joep Nieuwenhuis, Marijke van Ranst, An Bohets, Eva Mouton, Benoît Goemanne, de meisjes van het boek en de website “Het Zero Waste Project”, medewerkers van “netwerk bewust verbruiken”, de organisatie Zero Waste Nederland, Mede-bloggers uit de groep “Groene Bloggers Nederland”.

Merci ook Jason, Rien & Sofie en Miss Lang. Nu het boek af is kunnen we misschien eens afspreken. #sociallevel

Zero Waste Kalender voorkant

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn