Zero Waste Kalender (toonmodel)

16,00

Leven zonder verspilling, zonder afval, … kan dat wel? “Als je elke dag een stapje in de goede richting zet, wel.”, dacht Veerle Colle. Dus maakte ze een kalender waar je dagelijks een tip krijgt om de grote berg “waste” kleiner te maken.

Een Zero Waste Kalender verspillen? Dat doen we toch niet? Daarom besloot ik enkele toonmodellen ook te verkopen aan een lagere prijs.
De boeken nam ik mee op lezingen en workshops. Hierdoor liepen ze soms een kleine beschadiging op, maar ze zijn nog perfect te gebruiken.
Uiteraard heb ik hiervan maar enkele in voorraad. 

Thema: Ecologie
Wire-o met staander, Full color
17 x 14 cm
ca. 186 blz
ISBN 978 94 6383 063 8

Zie ook:

Bronnenlijst
Dankwoord

Wil je dit boek graag laten signeren voor iemand specifiek? Laat me dit zeker weten wanneer je de bestelling doet.

Woon je in Nederland? Dan kan je het boek ook bestellen via Smir! Zo betaal je minder verzendkosten!

 

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Mei plasticvrij, #youthforclimate, Eneco Clean Beach Cup, … De zorg om ons milieu houdt ons vandaag meer dan ooit wakker. Elke wereldburger zoekt naar manieren om een steentje bijdragen om de negatieve impact van onze levenswijze te beperken omdat we beseffen dat het inmiddels vijf na twaalf is. Maar hoe begin je daar best aan?

De Zero Waste Kalender van Veerle Colle wil daarbij helpen. Haar (uiteraard) herbruikbare jaarkalender bevat 366 tips voor het hele gezin om het afval en je ecologische voetafdruk het hele jaar door te beperken. Afvalvrij gaan leven vraagt tijd. De tips op deze kalender helpen je daarom stapsgewijs op weg zodat je in je eigen tempo heel ver kan komen. Je kan starten wanneer je wil en naar keuze vooruit- of achteruitblikken. Zo ben je voorbereid op élke periode van het jaar.

Al van kinds af aan is tekenen voor Veerle Colle niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook ontspanning en een persoonlijke weergave van de werkelijkheid. Gegrepen door de hoeveelheid afval die we als mens produceren, tracht Veerle met haar zero waste lifestyle vooral een statement te maken. Ze probeert zo weinig mogelijk afval te produceren en wil ook anderen bewust maken van het afvalprobleem en de plastic soep, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.

Volg Veerle ook op Instagram via @veerle.colle, via haar blog en beluister de Zero Waste podcast op Soundcloud.

Uitgever: Halewyck

Zie ook:

Bronnenlijst
Dankwoord

Andere suggesties…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn