Zero Waste Kalender

18,50

Leven zonder verspilling, zonder afval, … kan dat wel? “Als je elke dag een stapje in de goede richting zet, wel.”, dacht Veerle Colle. Dus maakte ze een kalender waar je dagelijks een tip krijgt om de grote berg “waste” kleiner te maken.

Wegens succes kan je bestelling iets later verwerkt worden en kan het meer dan een week duren eer ze in de bus komt. Wil je hem snel in je handen hebben? Ga dan langs bij een boekenwinkel of afvalarme winkel in de buurt. Daar kan je hem kopen of bestellen. Dat is zelf beter voor het milieu! Bedankt voor je begrip!

Thema: Ecologie
Wire-o met staander, Full color
17 x 14 cm
ca. 186 blz
ISBN 978 94 6383 063 8

Zie ook:

Bronnenlijst
Dankwoord

 

Op voorraad

Beschrijving

Mei plasticvrij, #youthforclimate, Eneco Clean Beach Cup, … De zorg om ons milieu houdt ons vandaag meer dan ooit wakker. Elke wereldburger zoekt naar manieren om een steentje bijdragen om de negatieve impact van onze levenswijze te beperken omdat we beseffen dat het inmiddels vijf na twaalf is. Maar hoe begin je daar best aan?

De Zero Waste Kalender van Veerle Colle wil daarbij helpen. Haar (uiteraard) herbruikbare jaarkalender bevat 366 tips voor het hele gezin om het afval en je ecologische voetafdruk het hele jaar door te beperken. Afvalvrij gaan leven vraagt tijd. De tips op deze kalender helpen je daarom stapsgewijs op weg zodat je in je eigen tempo heel ver kan komen. Je kan starten wanneer je wil en naar keuze vooruit- of achteruitblikken. Zo ben je voorbereid op élke periode van het jaar.

Al van kinds af aan is tekenen voor Veerle Colle niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook ontspanning en een persoonlijke weergave van de werkelijkheid. Gegrepen door de hoeveelheid afval die we als mens produceren, tracht Veerle met haar zero waste lifestyle vooral een statement te maken. Ze probeert zo weinig mogelijk afval te produceren en wil ook anderen bewust maken van het afvalprobleem en de plastic soep, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.

Volg Veerle ook op Instagram via @veerle.colle, via haar blog en beluister de Zero Waste podcast op Soundcloud.

Uitgever: Halewyck

Zie ook:

Bronnenlijst
Dankwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn