JOMO: Rust in je huis, evenwicht in je leven, ruimte in je hoofd.

23,00

Dit is het boek van mijn zus Nele Colle met illustraties van mijn hand. Nele werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar in dit boek doet ze véél meer dan dat. Ze biedt schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen.

Thema: Lifestyle
Pg: 225
Uitgave: 16-09-2018
Materiaal: Softcover
Formaat: 150 x 230 mm
ISBN: 9789089319029

Uitverkocht

Beschrijving

We leven drukke levens. We combineren een job met huishouden, hobby’s en familie, we willen met alles méé zijn (de trends, de mode, de actualiteit), we socializen voortdurend op de social media, we komen altijd tijd tekort. Tegelijk lijden we aan stress, burn­outs, dips, depressies.

Mijn zus Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer. In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken…) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar in dit boek doet ze véél meer dan dat.

Ze biedt ook schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens ‘neen’ te zeggen ( JOMO, the joy of missing out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.

Extra informatie

Gewicht 0.513 kg
Afmetingen 150 × 230 cm
Jomo

Boek van opruimcoach Nele Colle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn