Info

Veerle Colle

Contact:

Heb je vragen of een opdracht voor me?
Heb je interesse in een workshop?

info@veerlecolle.be
+32(00)495 20 59 00

Waar wil je graag meer informatie over?

Illustrator

Al van kinds af aan is het tekenen niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een ontspanning en mijn persoonlijke weergave van de werkelijkheid. Ik werk als illustrator in bijberoep en maak storyboards, decortekeningen, portretten, logo's, wenskaarten, geboortekaartjes... in opdracht van bedrijven en particulieren. 

Opdracht aanvragen:

Indien je me wenst te contacteren voor een opdracht, kun je gebruik maken van het contactformulier. Laat me duidelijk weten wat je wil met eventueel enkele voorbeelden. Vergeet de deadline niet te vermelden. Ik zal dan een offerte opstellen. Na het betalen van een voorschot start ik met de opdracht. 

Zero Waste Wanabe

Zero Waste:

Gegrepen door de hoeveelheid afval die we als mens produceren, tracht ik met mijn “zero waste lifestyle” vooral een statement te zetten. Ik probeer zo weinig mogelijk afval te maken, terwijl ik ook anderen bewust probeer te maken van het afvalprobleem en de plastic soep, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn.

Vragen:

Vragen staat vrij! Wil je graag tips over hoe je in jouw buurt afvalvrij kan winkelen of welk materiaal je best gebruikt? Stuur me gerust een mailtje en ik help je met veel plezier verder.

Workshops:

Ben je geprikkeld door deze levenswijze en wil je hier meer over te weten komen? Ik kom graag langs voor een lezing of kleine workshop met minimum 5 personen. Reserveer hiervoor via mail. We onderhandelen samen verder.

Follow by Email
Instagram
Facebook
TWITTER
LinkedIn