Cosh logo met illustratie Veerle Colle

Win 25 euro aan duurzame mode!

COSH! wijst je al iets langer dan een jaar de weg tussen duurzame kledingwinkels en webwinkels. Als ambassadeur mag ik een bon van 25 euro weg geven aan iemand die bewust duurzame mode in de kijker wil zetten.

Op zoek naar een duurzame outfit?

Duurzame kleding vinden is niet eenvoudig. De ecologische voetafdruk van de kledingindustrie is gigantisch. De zoektocht naar een outfit die je goed zit en bij je past is al moeilijk genoeg. Daarbij nog uitzoeken welke de minst vervuilende industrie heeft doet ons hoofd soms echt breken. Hoe ik mijn keuze maak, kan je lezen in het artikel dat ik schreef op de blog van Boeren en Buren. Ik koos vooral om te minderen en zie dit nog steeds als grootste troef. Ik koop pas een nieuw stuk als ik weet dat ik van een ander kledingstuk afscheid kan nemen.

Wanneer ik dan toch een nieuw of zelf tweedehands kledingstuk wil kopen, neem ik eerst een kijkje op COSH.ECO en doorloop winkels in de buurt. Niki richte het bedrijf op met als doel om ecologische winkels en merken een platform aan te bieden. Zo kan jij als consument eenvoudig een weg vinden naar deze specifieke winkels en merken, maar ook omgekeerd.

Zero Waste Mode illustratie door Veerle Colle

Maak duurzame mode de norm

Wil je ook dat minderen, hergebruiken en bewust kopen de norm worden? Wil je graag anderen op de hoogte brengen dat de weg naar duurzame mode bestaat? Of doe je dit al?

Ik schenk 1 bon van 25 EUR korting bij de deelnemende winkels van COSH! weg voor iemand die bewust consumeren mee in de kijker wil zetten.

Wat moet je doen om te winnen?

Via de échte wereld:

Ik wil dat iedereen mee kan doen, dus ontwierp ik een poster om te delen in de échte wereld! Download de poster en hang hem aan je raam.
Neem een foto en stuur het op via veerle@veerlecolle.be* !
Ook andere leuke foto’s van acties waarbij je naar COSH! verwijst zijn welkom!

*door de foto op te sturen ga je akkoord dat deze eventueel gedeeld kan worden op de website en/of sociale media.

Via Instagram:

Deel de post in mijn feed in je stories of feed. Of maak zelf een orgininele story of post waarbij je naar Cosh.eco verwijst. Vergeet mij ook niet te taggen, dan wordt ik op de hoogte gebracht van je deelname!

Foto kortingsbon COSH Veerle Colle

Via Facebook:

Deel de post op mijn wall op je profiel of in je stories. Ook hier is het belangrijk om Cosh en mij te taggen. Anders kunnen we jouw post niet bekijken, helaas.

All the way:

Natuurlijk mag je op alle kanalen mee doen! Wie weet maak je dan wel meer kans. De wedstrijd loopt af op zondag 20 december. Volg me op mijn sociale media om als eerste de winnaar te weten te komen.

Meer tips ontvangen?

Op mijn website kan je een blog vol ‘Zero Waste’ tips volgen. Ook maakte ik een boek met 366 Zero Waste tips en kan je via mijn Zero Waste Podcast nog meer te weten komen over deze levensstijl.

Wil je op de hoogte blijven? Registreer je dan op deze website en krijg als eerste nieuwe blogberichten in je mailbox.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn