zero waste fail en win

Nomineer de Zero Waste Fail en Win van 2020

E!Colle, de zero waste podcast is op zoek naar dé “Zero Waste Fail” en dé “Zero Waste Win” van het jaar. Jullie kunnen ons hierbij helpen! Nomineer de Zero Waste Fail en Win van 2020! In december kan je officieel een stem uitbrengen op de beste nominaties die we nu binnen krijgen. We laten de grote winnaars aan jullie weten in de podcast!

Kristof Colle en Veerle Colle Zero Waste podcast
Veerle en Kristof brengen elke laatste dinsdag van de maand een nieuwe aflevering.

De grootste Zero Waste Fail?

Kwam er dit jaar iets in de media dat volgens jou een grote stap achteruit was op vlak van duurzaamheid? Heeft een bedrijf je zwaar teleurgesteld? Wie of wat moet dringend van koers veranderen? Dit bedrijf of deze persoon in kwestie kan je nomineren voor de grootste Zero Waste Fail.

De grootste Zero Waste Win?

Wie of wat verdient een applaus? Welk bedrijf zette een enorme stap vooruit op vlak van duurzaamheid? Heeft een bepaalde zaak in de media een grote, duurzame verandering aangebracht? Nomineer dit dan als de Zero Waste Win!

Voer je stem uit:

*Wij vragen je e-mail adres op omdat we je op die manier kunnen contacteren voor bijkomende vragen. Dit wordt niet gebruikt voor andere campagnes, noch naar derden verstuurd. Wil je graag wél op de hoogte blijven, vul dan onderaan deze pagina je e-mail adres in om je te registreren voor updates.

Meer tips over Zero Waste?

Op mijn website kan je een blog vol ‘Zero Waste’ tips volgen. Ook maakte ik een boek met 366 Zero Waste tips en kan je via mijn Zero Waste Podcast nog meer te weten komen over deze levensstijl.

Wil je op de hoogte blijven? Registreer je dan op deze website en krijg als eerste nieuwe blogberichten in je mailbox.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

1 Reply to “Nomineer de Zero Waste Fail en Win van 2020”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn