366 dagen Zero Waste

366 dagen Zero Waste

Ben jij ook klaar voor de challenge?

Precies een jaar geleden stelde ik mijn nieuwe boek voor aan het publiek. Een boek, uitgegeven als een kalender, met een dagelijkse tip om de grote berg verspilling kleiner te maken. 366 dagen Zero Waste, dus!

Het boek kreeg inmiddels een herdruk en kan je nog steeds bestellen via mijn site, in de boekenwinkel of ecologische zaak in je buurt!

Samen tegen de berg verspilling!

Reeds een jaar lang heb ik vele leuke berichtjes ontvangen van jullie. Via “#zerowastekalender” deelden jullie leuke ervaringen. Het gaf me een warm gevoel dat zoveel mensen samen de strijd tegen “waste” aangingen. Zelf het coronavirus heeft jullie niet doen stoppen met experimenteren en proberen.

https://www.instagram.com/p/CF2lg3vjY16/
https://www.instagram.com/p/B6tVMSBhjt8/
https://www.instagram.com/p/B7Vg5Rhh_wX/
https://www.instagram.com/p/B6xu0ZkHvi1/

Tijd voor een nieuwe start!

Begon jij ook in oktober en ben je al inmiddels al helemaal rond? Dan is het tijd om je boek door te geven aan een ander persoon. Of wil je nog eens een jaartje aan de slag? Dat mag zeker!

Wat je ook doet, de kalender is ieder jaar herbruikbaar. Blijf dus ook dit jaar de tips delen, uit proberen en experimenteren! Ik ben benieuwd!

Heb je nog geen boek en wil je dit jaar 366 dagen Zero Waste tips ontvangen? Die éne extra tip op 29 februari krijg je er gewoon gratis bij dit jaar!

Je kan het boek hier bestellen!

Up to date blijven?

Op mijn website kan je een blog vol ‘Zero Waste’ tips en actuele reacties volgen. Via mijn Zero Waste Podcast kan je nog meer te weten komen over deze levensstijl en gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn