De Zero Waste Kalender Challenge

De Zero Waste Kalender challenge komt er aan!

Kreeg jij de Zero Waste Kalender voor kerst? Of kocht je hem lekker voor jezelf? Met deze kalender krijg je elke dag een tip om afval en verspilling tegen te gaan, een echte challenge. Je kan starten wanneer je wil en hem nadien doorgeven.

Klaar om uit de kast te komen!

De tip die de kalender geeft op 1 januari is “maak van afval verminderen jouw goede voornemen”. 1 januari is hét moment om vrienden en familie te laten weten dat je afval wil verminderen. Je ervaringen delen helpt ook anderen om niet op te geven en er net een hele leuke uitdaging van te maken.

De échte challenge gaat beginnen.

Deel op 1 januari met de wereld dat jij voor de Zero Waste uitdaging gaat! Neem een foto van de eerste tip in de kalender samen met de vrienden, kinderen of familieleden die mee doen. Op die manier kan je anderen inspireren en motiveren om zelf ook mee te doen, of ze nu een kalender hebben of niet. Deel dit op sociale media met “#zerowastekalender“, zodat ik jouw post ook ontvang. Aan de hand van deze hashtag kan je ook volgen met hoeveel mensen we samen voor minder afval gaan!

Samen gaan we voor een 2020 met minder verspilling, minder “waste”. Succes allemaal!!

2 Replies to “De Zero Waste Kalender challenge komt er aan!”

  1. Wie in regio Roeselare afvalarm wil winkelen, kan terecht in natuurwinkel De Vlasblomme. Je vindt er een groot assortiment granen, rijst, vlokken, noten, gedroogde vruchten, kruiden in bulk. Breng zelf je potjes mee en laat ze opvullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn