366 warme illustraties logo

366 illustraties voor Klimaatzaak vzw.

Op 18 oktober stel ik mijn nieuwe boek “de Zero Waste Kalender” voor. Een boek met 366 tips om afval en verspilling te voorkomen. Een jaar lang kun je stapjes zetten naar “een Zero Waste Levensstijl”.

Voor dit boek maakte ik 366 illustraties. Omdat ik de tekeningen niĆ©t wil “verspillen” wil ik ze verkopen voor het goede doel.

Op mijn boekvoorstelling op vrijdag 18 oktober en Zero Waste workshops/lezingen in oktober, november en december krijgt iedereen de kans om originele illustraties in huis te halen en op die manier de Klimaatzaak vzw te steunen.

Waarom Klimaatzaak vzw?

Het boek gaat over minder “waste” en minder “verspilling”. De tijd om iets aan onze CO2 uitstoot te doen dringt. Ook die tijd kunnen we niet verspillen. Daarom wens ik mijn 366 originele tekeningen te verkopen voor “de Klimaatzaak” om op die manier “Zero Waste” op een grootschalig vlak te kunnen bekijken: niet alleen in de huiskamer, maar over de hele wereld moeten we dringend stappen ondernemen.

Wat moet ik doen om een illustratie te kopen?

Kom je naar mijn boekvoorstelling op 18 oktober, dan kan je daar terecht en een illustratie uitkiezen. Ook op mijn workshops in oktober, november of december kan je nadien bij mij terecht voor een originele illustratie.

Kan je niet aanwezig zijn op een workshop of op de boekvoorstelling, dan mag je steeds contact met me opnemen en een tekening bestellen. Onderling bespreken we dan welke je graag wenst.

Wat kost dat?

Je mag geven wat je wil, maar de minimumprijs van een A4 is 10 EUR. Om afval te besparen heb ik ook elk blad ten volle benut en krijg je dus per A4 soms 2 of 4 illustraties!

Meer info over de Warmste Week

De actie is geregistreerd bij de Warmste Week. Meer informatie kan je vinden via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn