Foto Zero Waste Kalender door Eyeloveprint

ZERO WASTE KALENDER

Op 1 juli 2017 besloot ik elke dag van “Plastic Free July” een tip te delen op mijn instagram om afval te vermijden. Ik had toen bijna 3 jaar ervaring met het “Zero Waste concept” en wou anderen op die manier helpen om ook stap voor stap afval te weren. Toen ontstond het idee om uiteindelijk 366 tips te bundelen en een jaar lang tips te kunnen delen. Het is eindelijk zover. Vanaf oktober 2019 ligt mijn “Zero Waste Kalender” in de winkels! Hij wordt uitgegeven door uitgeverij Van Halewyck.

De kalender houdt rekening met alle facetten van “Zero Waste”: zichtbaar afval, energieverspilling, maar ook tijdsverspilling. Door elke dag een tip te geven met een illustratie, probeer ik iedereen stapsgewijs en laagdrempelig op weg te helpen met het minderen in afval en verspilling. Je kan zoiets niet overhaast doen, maar met deze kalender hoop ik jullie moed te geven om te starten met het hele gezin! Bovendien is de kalender jaarlijks herbruikbaar en kan je hem ook doorgeven!

Volg mijn facebook pagina en Instagram om op de hoogte te blijven.

Extra info kan je vinden in de bronnenlijst.
Je kan ook het dankwoord nalezen.Foto’s door eyeloveprint. Daar kan je ook een mooie recensie vinden.

Zero Waste Kalender open door eyeloveprint
Foto Zero Waste Kalender door Eyeloveprint

8 Replies to “ZERO WASTE KALENDER”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn