ZERO WASTE KALENDER: Pre Sale beschikbaar!

Op 1 juli 2017 besloot ik elke dag van “Plastic Free July” een tip te delen op mijn instagram om afval te vermijden. Ik had toen bijna 3 jaar ervaring met het “Zero Waste concept” en wou anderen op die manier helpen om ook stap voor stap afval te weren. Toen ontstond het idee om uiteindelijk 366 tips te bundelen en een jaar lang tips te kunnen delen. Het is eindelijk zover. Vanaf oktober 2019 ligt mijn “Zero Waste Kalender” in de winkels en je kan hem nu al bestellen! Hij wordt uitgegeven door uitgeverij Van Halewyck.

De kalender houdt rekening met alle facetten van “Zero Waste”: zichtbaar afval, energieverspilling, maar ook tijdsverspilling. Door elke dag een tip te geven met een illustratie, probeer ik iedereen stapsgewijs en laagdrempelig op weg te helpen met het minderen in afval en verspilling. Je kan zoiets niet overhaast doen, maar met deze kalender hoop ik jullie moed te geven om te starten met het hele gezin! Bovendien is de kalender jaarlijks herbruikbaar en kan je hem ook doorgeven!

Bestel jouw vroegtijdige exemplaar via de webshop.

Volg mijn facebook pagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de release!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn