Dit Zero Waste evenement organiseer ik zelf

Op zaterdag 15 juni organiseer ik samen met mijn collega’s van GC de Lijsterbes voor de 2de keer “Zero Waste, no mess no stress“. Op dit Zero Waste evenement kun je terecht bij experten als ontspulcoach Nele Colle en Karine Van Doorsselaer. Ikzelf, Veerle Colle, help je ook graag met antwoorden vinden op al je vragen over afvalarm leven. Bestel meteen je tickets.

PROGRAMMA

  • 14:30 UUR: introductie en interview met deelnemer van “Zero Waste Kraainem
  • 15:00 UUR: Podcast E!Colle met gast Karine Van Doorsselaer
  • 15:00 UUR: workshop “Pure Living” : maak je eigen huishoudelijke producten. (schrijf je in)
  • 16:00 UUR: Korte pauze
  • 16:30 UUR: Lezing “Rust in je huis, Ruimte in je hoofd” door Nele Colle (JOMO)
  • 17:30 UUR: Napraten met receptie en infokraampjes

TICKETS

ADK: 16 EUR – VVK: 14 EUR

reserveer je tickets

LIVE ZERO WASTE PODCAST

Volg live de podcast E!Colle met gast Karine Van Doorsselaer (Universiteit van Vlaanderen) en zoek een antwoord op al je vragen over afval. Het wordt een interactief gesprek waarbij het publiek ook aan het woord komt.

WORKSHOP PURE LIVING: MAAK JE EIGEN HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN

Stephanie Van Damme toont hoe je op een eenvoudige manier een berg afval kan besparen door zelf je producten te maken: waspoeder, oppervlaktespray, febrèze of vaatwaspoeder.

WORKSHOP: RUST IN JE HUIS, RUIMTE IN JE HOOFD

Een workshop van Nele Colle (Jomo) over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Een workshop over een leven van meer met minder, mét ruimte voor persoonlijk advies.  Na deze workshop ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

KRIEBELT HET?

Zin om te komen? Aarzel dan geen seconde langer en reserveer je tickets.  Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

ZELF EEN STANDJE?

Heb je een duurzaam project of initiatief dat je graag wil voorstellen aan de hand van een infostand op dit evenement?  Neem dan contact op met GC de Lijsterbes.

Geef een reactie

Follow by Email
Instagram
Facebook
TWITTER
LinkedIn