Reportage 2: De afvalarme winkel

Af en toe gaan we met onze Podcast uit de studio en bezoeken we een evenement of, zoals nu, een afvalarme winkel in Gent! Je kan ons beluisteren op  SoundcloudItunes of Youtube. Wil je ons ook eens uitnodigen op jouw evenement of in jouw zaak? Neem contact met ons op!

In deze reportage bezoekt Kristof voor de eerste keer een afvalarme winkel, Øhne in Gent. Hoe werkt zo’n winkel? Is dat wel hygiënisch? Wat doen zij met hun voedseloverschotten? Hoeveel afval is er wél nog in een afvalarme winkel? Wat kun je hier kopen en wat kun je hier niét kopen? Kom het allemaal te weten in deze reportage.

Interessante links uit de podcast:

Øhne

De afvalarme winkel in Gent die we een bezoekje brachten.

Producenten die vernoemd werden:

De Vegetarische Slager

Jullieslifestyle

Compaan

Heb je een aflevering gemist? Je kan ons steeds herbeluisteren op  SoundcloudItunes of Youtube.

3 Replies to “Reportage 2: De afvalarme winkel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn