Colle fietshelm

Info

Over de website:

Deze website gaat over mijn passie rond Zero Waste en dit binnen mijn werk als illustrator. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden en waarom zou ik lange teksten schrijven als ik het ook kan tekenen? Met een beetje humor en herkenbaarheid probeer ik tips te geven over een afvalvrije levensstijl, maar ook verhalen te vertellen. Geniet van de optimistische kijk en de tekeningen.

Over mij:

Na een korte ervaring theaterregie, en een onverwachte nominatie voor een TMF-award met een filmpje tegen pesten, begon ik een opleiding aan de filmschool in Brussel. Ik studeerde af in 2012. Los daarvan ben ik altijd al blijven tekenen. Zo kwam in 2015 mijn eerste strip op de markt, BenX, naar het verhaal van Nic Balthazar. Later werd ook mijn webcomic “Colle” gedrukt. Tussen het tekenen door bleef ik actief als script supervisor, opnameleiding en redactie bij diverse film- en televisieproducties. Tot ik emotioneel op de rand van een burn-out stond en een besluit moest nemen voor mijn eigen gezondheid. Ik koos ervoor om voorlopig niet verder te gaan in de televisiewereld en zocht werk in de sociale sector. Zo kon ik mijn hoofdberoep beter blijven combineren met mijn bijberoep als illustrator. Ik kon me ook beter gaan richten op een afvalvrije levensstijl.

Over mijn werk:

Ik werk zowel in opdracht van particulieren of productiehuizen. Ik wordt graag gevraagd voor storyboards of cartoon-opdrachten. Om mijn publicaties te ontdekken, kun je een kijkje nemen op mijn portfolio. In de galerij kun je verschillende werken zien die gemaakt zijn in opdracht of puur uit interesse. Bij TV en Film kun je genieten van enkele illustraties die ik gemaakt heb in filmverband. Elk jaar steun ik één goed doel. Zo illustreerde ik voor  “The Climate Express“, “Dierenasiel Gent“, “Mei Plasticvrij“, … en hoop op die manier een steentje bij te dragen aan een wereld van verschil en bewustwording.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn