Info

Veerle Colle

Contact:

Heb je vragen of een opdracht voor me?
Heb je interesse in een workshop?

info@veerlecolle.be
+32(00)495 20 59 00

Waar wil je graag meer informatie over?

Illustrator

Al van kinds af aan is het tekenen niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar ook een ontspanning en mijn persoonlijke weergave van de werkelijkheid. Ik werk als illustrator in bijberoep en maak storyboards, decortekeningen, portretten, logo's, wenskaarten, geboortekaartjes... in opdracht van bedrijven en particulieren. 

Opdracht aanvragen:

Indien je me wenst te contacteren voor een opdracht, doe je dit best via mail. Laat me duidelijk weten wat je wil met eventueel enkele voorbeelden. Vergeet de deadline niet te vermelden. Ik zal dan een offerte opstellen. Na het betalen van een voorschot start ik met de opdracht. 

Zero Waste Wanabe, Flexanist en Localist

Zero Waste:

Gegrepen door de hoeveelheid afval we als mens produceren, tracht ik met mijn “zero waste lifestyle” vooral een statement te zetten. Ik probeer zo weinig mogelijk afval te maken en anderen daarvan bewust te maken.

Flexanist:

Ik kies er bewust voor om zoveel mogelijk plantaardig te eten en dierlijke producten te vermijden. Maaltijden waar een dier het leven voor gegeven heeft zijn voor mij zeker een no go. Deze keuze maakte ik eerst uit compassie, maar is er tegenwoordig voornamelijk uit ecologische overwegingen. Ik hou mijn impact op aarde graag klein waar mogelijk. 

Localist:

Omdat ik zo weinig mogelijk afval wil maken en mijn ecologische voetafdruk wil verkleinen, opteer ik voor lokale producten. Op die manier maak ik ook minder “onzichtbaar afval” door het vervoer van mijn producten en grondstoffen te beperken. Ik geef ook voorkeur aan winkelen bij kleine zelfstandigen en probeer online bestellingen te vermijden. Verder ga ik liever op vakantie dicht bij huis dan dat ik de andere kant van de wereld per vliegtuig verken. Want ook in je eigen buurt vind je prachtige locaties waar je anders overheen zou kijken.

Vragen:

Vragen staat vrij! Wil je graag tips over hoe je in jouw buurt afvalvrij kan winkelen of welk materiaal je best gebruikt? Stuur me gerust een mailtje en ik help je met veel plezier verder.

Workshops:

Ben je geprikkeld door deze levenswijze en wil je hier meer over te weten komen? Ik kom graag langs voor een lezing of kleine workshop met minimum 5 personen. Reserveer hiervoor via mail. We onderhandelen samen verder.

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn