Furoshiki fashion

Furoshiki: Dé trend voor 2018!

Furoshiki is een Japanse vouwtechniek om van een eenvoudig stukje stof allerlei handige voorwerpen te maken. Zoals een geïmproviseerde handtas, een originele haarlint, broodzak, boekenbinder,…geweldig hoe je met zo weinig, zoveel kan doen. Een prachtig alternatief dus voor een plastic zak of andere wegwerpvoorwerpen.

furoshiki vouwtechnieken furoshiki vouwtechnieken

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadvocado’s

Hoe meer ik me verdiepte in de Zero Waste wereld, hoe groter mijn fascinatie voor deze techniek. Zelf heb ik altijd een furoshiki bij om mijn lunch in te stoppen of voor een “je-weet-maar-nooit” situatie. In de Zero Waste wereld is de techniek al vrij gekend. Nu is het ook tijd om de doorsnee persoon warm te maken voor dit ecologische alternatief. Zou het niet mooi zijn als dit écht een trend werd? Ik besloot met een “cadvocado” ontwerp aan de slag te gaan en nieuwe, hippe en trendy furoshiki’s op de markt te brengen. Op die manier kan iedereen zich op een vrolijke manier inzetten voor een afvalvrije wereld!

In de Zero Waste wereld is de techniek al vrij gekend. Nu is het ook tijd om de doorsnee persoon warm te maken voor dit ecologische alternatief.

Welke kleur is jouw ding?

furoshiki roos furoshiki groen Furoshiki blauw Furoshiki WIT Furoshiki geel

Waar te koop?

De Furoshiki’s zijn te koop voor €14 in de Colle Shop, maar ook in øhne Gent en binnenkort volgen Content Leuven én Kabas Mechelen! Bij elke aankoop ontvang je een kaartje met vouwtechnieken. Vertel het voort: So Furoshiki, So happy, So Party, So Bromance, So Romance, So fashion,…so Zero Waste!

4 Replies to “Furoshiki: Dé trend voor 2018!”

Geef een reactie

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn