collerboek in

Interactief kleurboek

Een beestenboel voor jong en oud

 

collerboek voorKleuren kan je geest leegmaken en je volledig ontspannen. Omdat tekenen hetzelfde met mij doet, besloot ik een kleurboek te tekenen. Het inkleuren laat ik over aan wie graag even tot rust komt deze winter. Rekening houdend met iedereen zijn voorkeur koos ik voor enkele uitdagende tekeningen, afwisselend met grappige, kinderlijke afbeeldingen. Toch bevatten ze allemaal hetzelfde thema: beestenboel! Op 22 kleurprenten bracht ik al mijn favoriete dieren samen. Van waterbeertjes tot flamingo’s!

copllerboek detailInteractief

Iedere kleurprent heeft een hashtag. Zo kun jij jouw ingekleurd resultaat delen met de wereld en andere voorbeelden gemakkelijk terug vinden.

Exclusief

Dit kleurboek heeft maar een beperkte uitgave. Wees er dus snel bij! Bestel het via het contactformulier.

1 Reply to “Interactief kleurboek”

Geef een reactie

Follow by Email
Instagram
Facebook
LinkedIn